సంవత్సరం పైన నిల్వ వుండే ఉసిరికాయ నిల్వ పచ్చడి ఈజీగా ఇలా చేసుకోండి | Aml...

సంవత్సరం పైన నిల్వ వుండే ఉసిరికాయ నిల్వ పచ్చడి ఈజీగా ఇలా చేసుకోండి | Amla Pickle | Usirikaya Pachadi| Gooseberry Pickle


సంవత్సరం పైన నిల్వ వుండే ఉసిరికాయ నిల్వ పచ్చడి ఈజీగా ఇలా చేసుకోండి | Amla Pickle | Usirikaya Pachadi| Gooseberry Pickle

In this video, we are showing you how to prepare "Amla Pickle" or "Usirikaya Pachadi", Please follow the instructions shown in this video and the ingredients below for preparing the "Usirikaya Mudda Pachadi". Basically this "Gooseberry Pickle" will change the color if it is stored outside or at room temperature, so look fresh and without color changing this "Usirikaya pickle" or "Usirikaya Thokku Pachadi" needs to be stored in a refrigerator.

Ingredients:
Gooseberry (Amla) - 1kg
Red chilli powder - 3/4th cup (180g)
salt - 1/2 cup (120g)
Turmeric - 1/2 tsp
Roasted fenugreek powder - 1 tsp
Garlic paste - 2 tsp
Lemon Juice - squeezed from 2 big size lemons


Tampering:
For 1 cup pickle:
Sesame Oil - 1/2 cup
Mustard - 2 tsp
Fenugreek seeds - pinch
Urad dal - 1 tsp
Garlics - 5 pods
Dry red chillies - 2
Curry leaves - few
Hing - 1 tsp

Comments