Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.

Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.


Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.


In this video, we are showing you how to prepare the Gongura Pulihora recipe in a traditional way. This "Gongura Pulihora" or "Prasadam Pulihora" is famous in both Telugu States. To know how to prepare this "Gongura Rice" or "Sorrel Leaves Rice" or "Sorrel Rice" please follow the instructions shown in this video and the ingredients below for a tasty and traditional "Gongura Pulihora Recipe" or "Prasadam Pulihora Recipe".


Ingredients: Rice - 1 cup (boiled) Oil - 6 tbsp Fenugreek seeds - 1/2 tsp Dry red chilies - 8 Sorrel leaves (Gongura) - 2 bunches (3 handfuls) Groundnuts - 2 tbsp Cashew - 2 tbsp Mustard - 1 tbsp Cumin - 1/2 tsp Chana dal - 1 tbsp Urad dal - 1 tsp Green chilies - 3, slits Dry red chilies - 4 Curry leaves - 1 string Hing / Asafoetida - 1/2 tsp Salt - 1 tsp Turmeric - 1/2 tsp

Comments