Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.
Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.
Gongura Pulihora | గోంగూర పులిహోర ఇలా ఒక్కసారి చేసి చూడండి, ప్రతీసారి ఇలానే చేసుకుంటారు | Gongura Rice.
In this video, we are showing you how to prepare the Gongura Pulihora recipe in a traditional way. This "Gongura Pulihora" or "Prasadam Pulihora" is famous in both Telugu States. To know how to prepare this "Gongura Rice" or "Sorrel Leaves Rice" or "Sorrel Rice" please follow the instructions shown in this video and the ingredients below for a tasty and traditional "Gongura Pulihora Recipe" or "Prasadam Pulihora Recipe".
Ingredients:
Rice - 1 cup (boiled)
Oil - 6 tbsp
Fenugreek seeds - 1/2 tsp
Dry red chilies - 8
Sorrel leaves (Gongura) - 2 bunches (3 handfuls)
Groundnuts - 2 tbsp
Cashew - 2 tbsp
Mustard - 1 tbsp
Cumin - 1/2 tsp
Chana dal - 1 tbsp
Urad dal - 1 tsp
Green chilies - 3, slits
Dry red chilies - 4
Curry leaves - 1 string
Hing / Asafoetida - 1/2 tsp
Salt - 1 tsp
Turmeric - 1/2 tsp
Comments
Post a Comment