పులుసులు కురల్లోకి అద్భుతంగ వుండే పెసర వడియాలు తయారీ విధానం | Pesara Vadiyalu | Moong Dal Fryums.

పులుసులు కురల్లోకి అద్భుతంగ వుండే పెసర వడియాలు తయారీ విధానం | Pesara Vadiyalu | Moong Dal Fryums.

పులుసులు కురల్లోకి అద్భుతంగ వుండే పెసర వడియాలు తయారీ విధానం | Pesara Vadiyalu | Moong Dal Fryums.


Hello And Welcome Back To Tempting Bowls - Today in this video, we are showing you how to prepare pesara vadiyalu recipe in Telugu or moongdal chips recipe in an easy and simple way. This vadiyalu is an excellent combination of sambar recipe or rasam recipe and also this pesarapappu vadiyalu or pesara pappu vadiyalu can be stored for up to one year if prepared perfectly. To know how to prepare this pesara vadiyalu or moong dal ka chips please follow the instructions shown in this video and ingredients below for a tasty and easy vadiyalu recipe in Telugu. Thank You For Watching. If have any questions please let us know in the below comment box, we will reply to you back as soon as we can.


Ingredients: Moong dal - 2 cups Urad dal - 1/4th cup Green chilies - 15 Ginger - 1/4th cup, pieces Salt - 2 tsp Cumin - 2 tsp

Comments